Våra böcker

Böckerna ligger i alfabetisk ordning. Navigera genom att klicka på sidnumren eller skriv in ett sökord i fältet till höger.

Europeiska episoder av <a href="/Författare/366/rolf-gustavsson.aspx">Rolf Gustavsson</a>

Europeiska episoder

Rolf Gustavsson

Vad handlar boken om? Jo, stort och smått, personliga intryck av en rad kända personligheter och möten med många, mindre kända men betydelsefulla under ett långt yrkesliv som utrikeskorrespondent, subjektiva minnen av sammanhang och ögonblick som aldrig fick plats i nyhetsrapporteringen.

Pris: 190,00 kr

F.V. Thorsson av <a href="/Författare/369/jan-thorsson.aspx">Jan Thorsson</a>

F.V. Thorsson

Jan Thorsson

Fredrik Vilhelm Thorsson, född och uppvuxen i Ystad, blev föräldralös vid nio års ålder. Att han skulle gå i faderns fotspår och läras upp till skomakare var självklart. Han blev fackligt och politisk aktiv och en av de ledande bakom Branting. När Hjalmar Branting dog 1925 var det många som menade att den populäre Thorsson var hans givna efterträd

Pris: 170,00 kr

Hjalmar Branting, freden och Folkens förbund av <a href="/Författare/358/torbjörn-norman.aspx">Torbjörn Norman</a>

Hjalmar Branting, freden och Folkens förbund

Torbjörn Norman

Demokratin är freden Dessa ord av Hjalmar Branting fångar det centrala temat i denna bok: strävandena under mellankrigstiden att organisera ett fredligt statssamfund. Hjalmar Brantings utrikespolitiska insatser i Nationernas förbund belyses ur olika aspekter.

Pris: 200,00 kr

Ideologier av <a href="/Författare/43/stig-björn-ljunggren.aspx">Stig-Björn Ljunggren</a>

Ideologier

Stig-Björn Ljunggren

Ideologier ges nu ut i en fjärde, omarbetad, pocketupplaga.

I denna bok presenteras både de gamla ideologierna - liberalism, konservatism, socialism - men också idéströmningar som feminism, ekologism och populism.

Pris: 60,00 kr

Ingen kommer undan politiken av <a href="/Författare/58/tove-lifvendahl.aspx">Tove Lifvendahl</a> och <a href="/Författare/70/lena-josefsson.aspx">Lena Josefsson</a>

Ingen kommer undan politiken

Tove Lifvendahl och Lena Josefsson

Ingen kommer undan politik, oavsett om man är beroende av de beslut som fattas eller är intresserad av samhället och samhällsutvecklingen. Den här boken vänder sig till den som vill förstå hur politik fungerar. Kanske handlar det om bygglov, villkoren för det egna företaget eller om angelägna frågor för den organisation man arbetar för. Den vänder

Pris: 180,00 kr

Jämställda av <a href="/Författare/373/per-kågeson.aspx">Per Kågeson</a>

Jämställda

Per Kågeson

Kvinnor och män har blivit mer jämställda. Men fortfarande leder familjebildning ofta till omfattande kvinnligt dubbelarbete trots att många småbarnsmammor arbetar deltid. Som tack för sin insats får kvinnorna försämrad hälsa och löneutveckling samt lägre pension.

Pris: 129,00 kr

Kokbok för studenter av <a href="/Författare/86/birgitta-sandberg-hultman.aspx">Birgitta Sandberg-Hultman</a>

Kokbok för studenter

Birgitta Sandberg-Hultman

Inte en vanlig kokbok.

Vilken mat vill du äta? Vilken värld vill du ha? Det är några av de synnerligen svåra frågor som Birgitta Sandberg-Hultman ställer i sin nya bok Kokbok för studenter som vill leva på annat än bara spagetti och pulversås.

Med humor och ett leende på läpparna lotsar författaren läsaren gen

Pris: 130,00 kr

Kustbevakningen av <a href="/Författare/360/andré-persson.aspx">André Persson</a>

Kustbevakningen

André Persson

Hur står det egentligen till med den svenska Kustbevakningen? Är det en välskött och lite anonym myndighet som gnetar på i det tysta och skyddar våra kuster från oljespill och annan brottslighet? Eller är det nästa svenska myndighet som borde granskas för dess urskillningslösa jakt på fritidsbåtsägare, påstådda slöseri med skattemedel och arrog

Pris: 149,00 kr

Låt mig få städa klart! av <a href="/Författare/352/kjell-albin-abrahamson.aspx">Kjell Albin Abrahamson</a>

Låt mig få städa klart!

Kjell Albin Abrahamson

Alltsedan 1970-talet har Kjell Albin Abrahamson rapporterat från och om det kommunistiska Östeuropa och det postkommunistiska Central- och Östeuropa. Nu vänder den folkkäre utrikeskorrespondenten för första gången på perspektivet och granskar Vänsterpartiets och kommunismens roll i Sverige.

Pris: 150,00 kr

Mentorskap i praktiken av <a href="/Författare/174/ann-kristin-sandberg.aspx">Ann-Kristin Sandberg</a>

Mentorskap i praktiken

Ann-Kristin Sandberg

Mentorskap i praktiken vänder sig i första hand till adepter och mentorer som vill ha vägledning inför starten av den egna relationen. Boken kan även användas av samordnare och konsulter som planerar genomföra mentorskapsprogram.

Pris: 270,00 kr

Varukorg

Till kassan

Sök

Sök på ISBN, författarnamn eller boktitel.

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress så får du vårt nyhetsbrev!

Topplistan