Våra böcker

Böckerna ligger i alfabetisk ordning. Navigera genom att klicka på sidnumren eller skriv in ett sökord i fältet till höger.

Sverige i stormaktspolitikens mitt av <a href="/Författare/363/sven-hirdman.aspx">Sven Hirdman</a>

Sverige i stormaktspolitikens mitt

Sven Hirdman

I denna sin andra bok Sverige i stormaktspolitikens mitt, som utgör en uppföljning och omarbetning av hans memoarbok från 2015 Ryssland och svensk säkerhetspolitik, analyserar ambassadör Sven Hirdman på djupet flera för Sveriges säkerhetspolitik aktuella frågeställningar.

Pris: 100,00 kr

Så fick Sverigedemokraterna makt av <a href="/Författare/337/dan-andersson.aspx">Dan Andersson</a>

Så fick Sverigedemokraterna makt

Dan Andersson

Hur kunde ett av världen mest toleranta länder ge ett högerpopulistiskt parti makt? I boken ”Så fick Sverigedemokraterna makt” skriver författaren Dan Andersson om hur partierna gav utrymme för intolerans i politiken. Arbetslöshet, ekonomisk utsatthet och pressade löner och villkor men också efterfrågan är viktiga förklaringar.

Pris: 140,00 kr

Tak för fattigdom av <a href="/Författare/337/dan-andersson.aspx">Dan Andersson</a>

Tak för fattigdom

Dan Andersson

Att fattigdomen ökar i Sverige är ett stort misslyckande. Det finns allt fler fattiga unga vuxna, fattiga mödrar och fattiga pensionärer. Fattiga människor i ett rikt samhälle är en förlust i välfärd.

Pris: 140,00 kr

Tala så alla lyssnar och förstår av <a href="/Författare/70/lena-josefsson.aspx">Lena Josefsson</a> och <a href="/Författare/375/annmari-kastrup.aspx">Annmari Kastrup</a>

Tala så alla lyssnar och förstår

Lena Josefsson och Annmari Kastrup

Tala så alla lyssnar och förstår är en konkret handbok för den som vill bli bättre på att tala, föredra och argumentera. Boken beskriver hur man förbereder ett tal och levandegör sitt språk. Annmari Kastrup ger tips och reflektioner från scenen och teaterns värld.

Pris: 150,00 kr

Under fjärilens vingar av <a href="/Författare/344/lena-matthijs.aspx">Lena Matthijs</a>

Under fjärilens vingar

Lena Matthijs

När Cecilia, 10 år, plockas upp av en man utanför sin skola är det början på en lång serie övergrepp. Fjorton år senare försöker hon ta sitt liv och förs av polisen till psykakuten för vård. Hon avviker omgående därifrån och försvinner sedan spårlöst.

Pris: 200,00 kr

Utbrytare av <a href="/Författare/247/tony-olsson.aspx">Tony Olsson</a>

Utbrytare

Tony Olsson

Om åtta fritagningar/rymningar under åren 1954-2004. Här får du bland andra följa storspionen Stig Bergling, mästerrymmaren Ioan Ursut, gängledaren Daniel Maiorana och rånaren Lars-Inge Svartenbrandt.

Pris: 190,00 kr

Vem bryr sig? av <a href="/Författare/312/anna-sjödin.aspx">Anna Sjödin</a> och <a href="/Författare/313/thomas-hartman.aspx">Thomas Hartman</a>

Vem bryr sig?

Anna Sjödin och Thomas Hartman

Det talas ofta om hur bra vi har det i vårt land - men det gäller långt ifrån alla. Anna Sjödin och Thomas Hartman tar oss med på en annorlunda vandring genom Sverige.

Pris: 150,00 kr

Varukorg

Till kassan

Sök

Sök på ISBN, författarnamn eller boktitel.

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress så får du vårt nyhetsbrev!

Topplistan